RUOKA

LOUNAS

Tuba tarjoilee lounasta arkisin 10.30 – 13.30
Listalta löytyvät kotiruokien klassikot, unohtamatta vaihtuvaa katuruokapäivää, jolloin pöydästä löytyy milloin hodareita, tacoja, pizzaa tai muita herkkuja.

PIZZA

Tuban juureen leivotut artesaanipizzat valmistetaan käsin paikan päällä.  Tarjolla on herkullinen valikoima pizzoja sekä kasvis- ja vegaanipizzaa.
Kaikkiin pizzoihin kuuluu tomaattikastike sekä mozzarellajuusto, ellei toisin mainita!  Voit tilata pizzan myös mukaan!

BURGER & DELI

Päivittäin käsinleivotut sämpylät, lähialueen pihviliha, laadukkaat raaka-aineet, innovatiiviset ratkaisut ja ammattitaito ovat salaisuutemme Oulun parhaisiin burgereihin. Kaikki burgerimme ovat saatavana myös kasvisversioina Tuban omalla seitan-pihvillä tai mustapapupihvillä.

BRUNSSI

Tuban Late Breakfast tarjolla lauantaisin klo 12 – 16
Aamiainen on suosittu, joten pöytävarauksen tekeminen on suositeltavaa.

BURGERBUFFET

Tuban perjantai-illoissa on afterwork -hengessä uusi burgerbuffet! Paahda sämpylä, täytä se mieluisillasi täytteillä, nauti ja halutessasi toista. Pöydän lisukevaihtoehdoista voit kasata burgerisi yli viidellä miljoonalla eri tavalla ja tarjoiluissa on huomioitu myös vegaaninen ruokavalio. Tervetuloa kokoamaan suosikkisi!

LEIVONNAISET

Tuban käsityönä tehdyt leivonnaiset loihtii aito ranskalainen pâtissier! Meiltä voit tilata myös herkulliset kakut juhliisi. Tervetuloa ihastumaan!