ETUSIVU

Kaupungin parhaimmat pizzat & tajunnanräjäyttävimmät keikat. Kuulemma.

Pizzat ovat meidän ylpeys. Meheviä, rapeita, sitkaita, sekoitus napolilaista ja amerikkalaista pizzakulttuuria. Niiden salaisuus on hitaasti kylmässä kohonnut, omaan hapanjuureen leivottu taikina, laadukkaat raaka-aineet ja 400 asteisena palava rakkaus pizzoihin.

Tuba on myös monipuolinen kattaus livemusiikkia, tiivistä yhteistyötä paikallisten kulttuuritoimijoiden kanssa ja ainutlaatuisen intiimi tunnelma, jonne on helppo saapua nauttimaan. Unohtamatta meidän joka viikkoista Oulun suosituinta Tubavisaa!

Tuban sisustus on koottu kierrättäen. Haluamme toimia kestävän kehityksen arvojen mukaisesti, joihin kuuluu kuluttamisen vähentäminen, kierrättäminen ja uudelleen käyttäminen. Lähes kaikki huonekalumme ja astiamme ovat kierrätettyjä, koska näemme kauneutta vanhassa ja kestävässä. Uskomme ettei kaiken tarvitse olla aina uutta.

Otamme ravintolassamme koronatilanteen vakavasti, ja huolehdimme asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuudesta.

Muistathan nämä ohjeet:
Pese käsiäsi ja käytä käsidesiä.
Yski ja aivasta hihaan.
Muista turvavälit.
Älä tule ravintolaan kipeänä.

Ravintoloissamme on rajattu asiakasmäärä, ja saippuaa ja käsidesiä on saatavilla runsaasti. Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja asiakaspalvelutilanteissa. Ravintoloissamme on myynnissä kasvomaskeja asiakkaille.

 

 

 

 

Seuraa meitä somessa!