ETUSIVU

Kaupungin parhaimmat pizzat & tajunnanräjäyttävimmät keikat. Kuulemma.

Pizzat ovat meidän ylpeys. Meheviä, rapeita, sitkaita, sekoitus napolilaista ja amerikkalaista pizzakulttuuria. Niiden salaisuus on hitaasti kylmässä kohonnut, omaan hapanjuureen leivottu taikina, laadukkaat raaka-aineet ja 400 asteisena palava rakkaus pizzoihin.

Tuba on myös monipuolinen kattaus livemusiikkia, tiivistä yhteistyötä paikallisten kulttuuritoimijoiden kanssa ja ainutlaatuisen intiimi tunnelma, jonne on helppo saapua nauttimaan. Unohtamatta meidän joka viikkoista Oulun suosituinta Tubavisaa!

Tuban sisustus on koottu kierrättäen. Haluamme toimia kestävän kehityksen arvojen mukaisesti, joihin kuuluu kuluttamisen vähentäminen, kierrättäminen ja uudelleen käyttäminen. Lähes kaikki huonekalumme ja astiamme ovat kierrätettyjä, koska näemme kauneutta vanhassa ja kestävässä. Uskomme ettei kaiken tarvitse olla aina uutta.

Opiskelija-alet Tuballa:
-10% lounaasta, listan ruoista, vitriinituotteista ja erikoiskahveista
Olut/siideri/lonkero/12cl viini: 5€

***

Puistomannen saunatilat ovat vuokrattavissa Rauhalan ja Tuban ruokaileville ryhmille. Lue lisää täältä.

Katso täältä Tuban Oiva-raportit.

 

 

Ravintolakortteli - hyvän ruoan, juoman ja tapahtumien kehto Ainolanpuiston kupeessa

Ravintolakortteli on Tuba Food & Loungen, Voimala 1889:n ja Rauhala ravintola-pâtisserien muodostama elämyskortteli, joka tarjoaa elämyksiä jokaiselle solulle. Ravintolakorttelin sisällä pääset nauttimaan mahtavista ruokaelämyksistä, musiikki- ja taidetapahtumista ja elämäsi tärkeimmistä juhlista, kuten esimerkiksi omista häistäsi.

Tule siis kokemaan Ravintolakortteli kokonaisuudessaan tai yksi suupala kerrallaan.

 

 

 

 

Seuraa meitä somessa!