Siistiä ja Makeeta!

Siistiä ja Makeeta 2016! -koulutus ja rekrytointitapahtuma

Tapahtuma järjestettiin mahdollisuuksiin työnhakuun ja työharjoittelupaikkojen hakuun liittyen. Tuba ja Rauhala osallistui tapahtumaan värikkäällä tyylilleen uskollisella ständillä!

Tapahtumassa pidettiin mielenkiintoisia paneelikeskusteluja joissa puhuttiin mm siitä, miten työnhaussa on tärkeää olla aktiivinen. Kannattaa tutkia itselle mielenkiintoista tarjontaa ja lähetellä hakemuksia, vaikka avointa paikkaa ei olisi juuri nyt tarjolla. Kun tekee itseään reippaasti näkyville, kyselee ja kuulostelee eri vaihtoehtoja, työn hakeminen ja saaminen helpottuu varmasti. Verkostoitumisesta on aina hyötyä, koska monesti avoimet työpaikat eivät edes ehdi tulla julkaistuiksi, kun sopiva tyyppi työhön löytyy puskaradion kautta.

Työelämän alusta asti on aina tärkeää hoitaa kaikki hommat hyvin ja suhtautua työn tekemiseen reippaalla otteella. Kun tekee alusta alkaen duunit kunniakkaasti, tulee tunnetuksi luotettavana työntekijänä, kerää hyvät suositukset ja tulee palkatuksi uudelleen! Samalla tavalla hyvin hoidettu työharjoittelu opiskeluaikana poikii usein työpaikan, ja meilläkin Tuballa ja Rauhalassa on moni nuori työharjoittelija päässyt palkkalistoillemme.
Unelmat johtavat tavoitteisiin, ja niitä pitää työ- ja koulutusuralla ollakin. On hyvä osata varsinkin omalta alaltaan useita ammatin osa-alueita ja harjoitella työtä monipuolisesti. Lisäkoulutus nostaa työnhakijan profiilia ja tarpeen tullen kannattaa miettiä uudelleenkouluttautumista ihan ammattiin asti. On aina suureksi eduksi, kun osaamista löytyy laaja-alaisesti ja voi tarvittaessa hypätä uuteen rooliin vaikka lennosta.

Hyvä työntekijä on yrityksen tärkein voimavara ja on tärkeää alusta asti opastaa uusi työntekijä tai harjoittelija kunnolla työhön. On ratkaisevaa, miten uusi työkaveri otetaan vastaan ja mukaan porukkaan ja miten työtä osataan yhdessä arvostaa. Rohkaisu ja tukeminen ovat avainasemassa niin uusille tekijöille, kuin konkareillekin, kaikki me tarvitsemme tsemppiä ja hyvää palautetta työstä. Iloisena ja itsevarmana työkin sujuu!
Nykyään on niin monenlaista koulutustarjontaa, että jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti sopiva tie. Harjoittelut ja oppisopimukset voidaan räätälöidä hyvin omia tarpeita ja elämäntilannetta silmällä pitäen.

Tuba ja Rauhala -ravintolat toivottavat opiskelijoita lämpimästi tervetulleeksi meille harjoitteluun, niin lyhyeen kuin pitempiaikaseenkin! Meillä saat taatusti monipuolista kokemusta harjoitteluusi ja lisäksi huiput työkaverit! Lähetä rohkeasti hakemusta osoitteeseen

Tuba Food&Lounge
mervi.kesti@www.tuba.fi (salin asioissa)
jami.ropponen@www.tuba.fi (keittiön asioissa)

Ravintola Rauhala
matti.sotaniemi@ravintolarauhala.fi (keittiön asioissa)
jari.kotajarvi@ravintolarauhala.fi (salin asioissa)

Iloista joulunaikaa toivottaen

Mervi Kesti
Tuba Food&Lounge

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *