Patisserie

Slider

Rauhala ravintola-pâtisserie

Tuba Patisserie on nyt Rauhala ravintola-pâtisserie!

Rauhala ravintola-pâtisserie on yhtä kuin Florian ja Salla. Oulun herkku- ja leivosskene meni uusiksi vuonna 2019, kun Tuban tiimiin liittyi ranskalainen pâtissier Florian. Pariisissa oppinsa saanut Florian on työskennellyt Ranskassa, Sveitsissä ja Floridassa, ennen kuin päätyi rakkauden perässä Ouluun. Vuonna 2020 Tuba laajeni ja Florian sai omat tilat leipomolle, syntyi Tuba Patisserie. Florian loihtii aidot ranskalaiset leivokset ja yhdistelee myös uusia moderneja makuja suomalaiseen makumaailmaan. Uskomattomien makujen salaisuus on tinkimättömyys ja ammattitaito. Kaikki tehdään itse, alusta asti.

Helsinkiläissyntyinen Salla tuli mukaan vuoden 2020 alussa. Salla on ravintolalan moniosaaja, joka täydentää leipomon osaamista leipurin ja keittiöpuolen ammattitaidollaan. Leipomossa valmistuukin leivosten ja kakkujen lisäksi myös herkulliset croissantit, pullat, cookiet ja Tuban alkuperäiseen hapanuureen leivottua leipää.

Vuonna 2021 Tuba Patisserie muutti Rauhalan tiloihin, ja leipomosta tuli Rauhala ravintola-pâtisserie! Leipomo toimii nyt Tuban naapurissa Rauhalan tiloissa, josta tuoreet herkut toimitetaan joka päivä Tuban vitriiniin myyntiin.

Tilaa kakut, leivokset ja herkut juhliisi.
Lisätietoa ja tilaukset voi lähettää osoitteeseen patisserie@ravintolarauhala.fi

previous arrow
next arrow
Slider