Iso-Syöte – Etusivu

TUBA – ISO-SYÖTE

 

Nyt löydät Tuban myös Iso-Syötteeltä!

Tuba avoinna!

Tuba – Iso-Syöte on uusi askel kohti unelmaamme, ekologista ja kiertotaloutta hyödyntävää ravintolaketjua.

Ensimmäinen Tuba-ravintola rakentui Ouluun keväällä 2013. Halusimme tehdä herkullista ja helposti lähestyttävää ruokaa laadukkaista raaka-aineista ja luoda kaupunkilaisille kodikas ja rento kohtaamispaikka monipuolisella kulttuuritarjonnalla höystettynä.

Tarjoamme Tubassa maistuvaa, käsityönä tehtyä ruokaa laadukkaista raaka-aineista. Pyrimme huomiomaan toiminnassamme kestävän kehityksen toimintaperiaatteet ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti tiedon lisääntyessä. 

Oulussa mainetta niittäneet artesaanipizzat -ja burgerit ovat nyt saatavilla myös Syötteellä. Tämän lisäksi panostamme lähiruokaan hyödyntäen alueen pientuottajien tarjontaa, sekä alueen luonnon antimia. Haluamme tuoda tunturiin oman näkemyksemme ekologisesta toimintamallista ja tukea paikallista ruoantuotantoa. Oulun Tubassa toimintaamme kuuluu vahvasti hävikin vähennystyö ja kiertotalousajattelun hyödyntäminen ruoantuotannossa. Tuba Iso-Syötteellä keskitymme logististen haasteiden vuoksi hävikin minimoimiseen huolellisella ruokalistojen suunnittelulla.

Tuban sisustus on koottu kierrättäen. Haluamme toimia kestävän kehityksen arvojen mukaisesti, joihin kuuluu kuluttamisen vähentäminen, uudelleen käyttäminen ja kierrättäminen. 

Huonekalumme ja astiamme ovat kierrätettyjä, koska näemme kauneutta vanhassa ja kestävässä, uskomme ettei kaiken tarvitse aina olla uutta. 

Tarjoamme ravintolassamme myös laajan kattauksen elämyksiä ja kulttuuria. Tuba-ravintolan liveklubeilla nautitaan intiimistä keikkatunnelmasta ja ravintolan yhteydessä sijaitseva Lumiareena mahdollistaa myös isompien tapahtumien järjestämisen. Tervetuloa nauttimaan kanssamme ikimuistoisista hetkistä, jotka ovat parhaimmillaan jaettuna.

Tsekkaa tapahtumakalenteristamme lisätietoja tulevista keikoista!

SEURAA MEITÄ SOMESSA!

Seuraa meitä somessa!

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisten joukossa ajankohtaisia kuulumisiamme sekä lisätietoja tulevista tapahtumistamme.
Olen yksityisasiakasOlen yritysasiakas